maandag 28 oktober 2013

Nieuwe kerstpakketten

 
Gisteren heb ik de nieuwe Kerstpakketten aan de winkel toegevoegd, het is nog rijkelijk vroeg maar zie zeker in kaartenland al de mooiste kerstkaarten opduiken. Voor de pakketten heb ik het prachtige papier van Graphic 45 gebruikt uit de collectie : The twelve days of Christmas. Dit is een oud Engels kerstlied dat dateert uit 1780 en gaat over geliefden die elkaar de 12 dagen na kerstmis elke dag een cadeau geven. Ik wilde zo graag werken met het vel waar de hele tekst van het liedje op staat. Daarom is het dit kastje geworden, zo kon het vel grotendeels heel blijven omdat het zonde is het te versnijden. Opgewerkt met allerlei leuke embellishments: trommeltjes,pompoentjes,lemax kerstboompjes,pendant met muzieknoten cabochon,............

                            
 
 
Het 2e pakket is een Kersttrommel geworden geinspireerd op de eerste zin uit het Kertlied: 12 Drummers Drumming. Samen met de vele embellishments en de lemax kerstboompjes heb je een super leuk home deco project in huis.
 
 
 
De kerstpakketten nemen we natuurlijk ook mee naar de Kreadoe waar we deze week staan. De Kreadoe is van 30-10 tot en met 4-11. Scrap-Unlimited staat in Hal 7 en we hebben standnummer A 020. Misschien zie ik jullie daar!
 
Groetjes Bettina


 

1 opmerking: