dinsdag 22 april 2014

Bij

Je ziet het steeds vaker: vlinders en bijen zijn hot!
Nieuw bij Scrap-Unlimited is deze prachtige bronzen bij. Ik heb er onderstaande tag meegemaakt met even een korte uitleg van de gebruikte materialen .

                                                       

Stap 1: gebruikte kleuren Distress Inkt:
Crushed olive
Dusty concord
Iced spruce
Worn lipstick
Frayed burlap

Stap 2: begin met het blenden van je papier en werk daarbij van licht naar donker.Over het lichte stuk begin je weer te blenden met een andere kleur.Zo lopen de kleuren mooi in elkaar over en ontstaat er weer een nieuwe kleur. Neem wel iedere keer als je van kleur wisselt een nieuw stukje blending foam.

Stap 3: de tag is bewerkt met de 4 kleuren

Stap 4 : Stempel met een watervaste inkt op  je papier

Stap 5: haal je papier met een embossing folder door een stansmachine. Deze prikkeldraad embossingmal is van Cuttlebug. Haal hier licht de kleur Frayd Burlap overheen zodat het prikkeldraad gaat ,leven,.


Gebruikte embellishments:


De honingraat links bovenin en rechtsonder is softboard van Dutch Doobadoo

De embellishments heb ik eerst bewerkt met gesso en toen ingekleurd met Distress inkt. Druk hiervoor met je distress inktpad een kleine hoeveelheid op je kraftsheet en spuit hier wat water op.Gebruik hiervoor alle kleuren die je ook voor het blenden hebt gebruikt zodat het een mooi geheel wordt en denk daarbij aan het donker en licht.Groetjes Bettina

3 opmerkingen: