maandag 23 november 2015

Lay-out Sanderijn

Sanderijn heeft een prachtige lay-out gemaakt met de nieuwe chipboard figuren van Scrapiniec in combinatie met de bronzen embellishments van Scrap-Unlimited.



     


Sanderijn heeft de volgende embellishments gebruikt:




Sanderijn heeft zwart cardstock gebruikt voor deze lay-out.Daarop heeft ze een stencil gelegd en met glimmermist Olive green gesprayed. Toen dit droog was heeft ze paarse mica poeder met modeleerpasta gemengd en met een stencil op het papier aangebracht. Daarna heeft ze gespetterd met een kwast en gouden alcohol inkt. De stukjes chipboard van Scrapiniec heeft ze geverfd met inka gold in de kleuren groen en paars.Het Park Avenue frame heeft ze in 2 stukjes geknipt.Vervolgens zijn de vlinders , takjes , sisal , foto , chipboard en bloemen op de layout geplakt. Daarna heeft ze het geheel afgewerkt met strass steentjes de tekst stickers en dan nog wat witte en groene spetters aangebracht.


Groetjes Bettina



3 opmerkingen:

  1. Wat prachtig gemaakt, ik vind je werk fantastisch!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sinds kort heb ik het werk van Sanderijn gevonden op Pinterest en ben er weg van!!! Wat een mooie projecten maakt zij en handig om te lezen welke materialen ze gebruikt heeft. Ik wil dit ook zeker een keer gaan proberen. Zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel Jos en Anja Huijben en Vera Gieszen, echt heel leuk om te lezen! En Vera jou zie ik vast zeer snel eens op een workshop! ;)

    BeantwoordenVerwijderen