donderdag 7 april 2016

Mixed media Parijs

Het was ivm met de Knotsgekke dagen even rustig op ons blog but we are back in business! Alles is weer geteld , bestellingen weer verstuurd dus weer lekker tijd om voorbeelden te maken.
Het chipboard van ons eigen merk en dat van Scrapiniec kun je behalve op kaarten en lay-outs natuurlijk ook prima verwerken op een "schilderijtje". Mijn inspiratie voor dit schilderijtje heb ik gehaald van een bezoek aan Laduree in Antwerpen. Een prachtige  winkel die macarons verkoopt en die Parijs als hoofdvestiging heeft.
                                                


Het lijstje komt van de Xenos. Het hart heb ik eerst bewerkt met witte crackle paste van Prima Marketing. Vervolgens bestempeld met een 'ouderwetse' tekststempel. Na het opgewerkt te hebben is het hart in de lijst geplakt en zijn alle embellishments en de lijst bewerkt met witte gesso. Vervolgens heb ik eerst gespoten met Lindys Stampgang in de kleur Mad Hatter Mint en zijn de andere embellishments gekleurd met de Art Alchemy acryl verven van Prima Marketing. De kleuren zijn: Opal magic blue-gold , Vintage rose en Opal magic rose -gold
Gebruikte embellishments:


                                     Scrapiniec klassiek frame
                                     Scrapiniec Seasons brush art script
                                     Scrap-Unlimited Eifeltoren
                                     Scrap-Unlimited Aronskelken
                                     Scrap-Unlimited 5 dichte bloemen
                                     Scrap-Unlimited 2 frames

                                                             Groetjes Bettina

1 opmerking: