vrijdag 20 maart 2015

Metalen bloemen en takjes

De metalen bloemen en de takjes zijn momenteel de hardlopers bij Scrap-Unlimited. Ook zo leuk om mee te werken! Ik heb ze gebruikt op dit canvas van 30 x 30cm.

               

De achtergrond is gemaakt met modeleerpasta en het stencil Woodgrain van Prima Marketing .Op de foto zie je het waarschijnlijk niet zo maar de bloemen zijn geplakt op enkele proppen papier waardoor de bolling is ontstaan.


De prachtige bronzen takjes samen met de metalen blaadjes 4 bladeren en de metalen bloemen.


Nog een close up voor de diepte 

Het canvas is gespoten met Chalkbaord spray van Tattered Angels en dan de kleur Mint Choclate chip.
Voor de roze tinten heb ik een kalkverf vermengd met water. Voor het lichtgroen de Avocao van Lindys Stampgang met kalkverf. De accenten ,omdat het canvas anders zeer ,,dof, van kleur zou zijn ,
Zijn gezet met Platinum van Inka Gold.

Gebruikte embellishments:
Volgende week sta ik samen met ons Designteam lid Heleen op de Demonstratie dagen van Doe@ding in Spijkenisse. Zowel in de winkel als in het Atlas Hotel ( op steenworp afstand van de winkel) worden demo's en workshops gegeven. Deze dagen zijn op 27 en 28 maart, de toegang is gratis en de openingstijden zijn van 10:00 tot 16:00. heleen zal workshops geven en werken met de embellishments van Scrap-Unlimited. Ik ga demo's geven op het gebied van mixed media om zo de veelzijdigheid en mogelijkeheden van onze embellishments te laten zien.

Misschien zien we jullie daar!

Voor nu een fijn weekend!

Groetjes BettinaGeen opmerkingen:

Een reactie posten