dinsdag 2 april 2013

Klok

Klokken en gears zijn het helemaal dit seizoen!
Ik had deze klok van Lets get bizee al een poosje op het oog maar het ontbrak me aan tijd,inspiratie en materiaal.De klok is van MDF en verkrijgbaar bij diverse hobby winkels.Ik heb hem opgepimpt met papier van Prima Marketing,houten gears en klokken. Scrap-Unlimited heeft 3 soorten klokken in het assortiment:
6 kleine bronzen klokjes
4 bronzen klokken
4 bronzen klokken/emaille

                                                                         
 
 
 
De binnenkanten van de klok heb ik gestempeld en ingeschilderd met distress inkt en bewerkt met embossingpoeder.Het kleine bronzen,opwind,sleuteltje heb ik met embossingpoeder gegoten in de nieuwe zwarte frames van Scrap-Unlimited.Her en der heb ik wat van bovengenoemde klokken geplakt samen met de gears die ik eerst bewerkt heb met embossingpoeder. De witte ronde afbeeldingen komen van La Blanche en zijn ook bewerkt met transparante embossingpoeder.
 
 
Groetjes Bettina
 

5 opmerkingen:

  1. Nou wat leuk! En hij doet het ook echt? Mooi weer hoor
    Groetjes Femmina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi gedaan ja ik heb hem ook liggen, maar nog niks aan gedaan dus daar moet maar is TIJD voor gemaakt worden. Deze is in ieder geval schitterend.

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi Vind de klok super geworden.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi bettina wat een mooie klok heb je gemaakt echt heeeeeel leuk mechda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een supermooie klok is het geworden Bettina, echt prachtig! Ik heb vandaag een fotolijstje gepimpt met o.a. jouw SU producten, ik zal hem morgen op mijn blog zetten.
    groetjes
    Heleen.

    BeantwoordenVerwijderen