vrijdag 26 april 2013

Mini album

 
Ik schrijf niet gauw persoonlijke berichten op mijn blog maar dit me moet gewoon van het hart en vanuit deze gemoedstoestand heb ik dit mini album gemaakt.Soms wordt je ergens in meegetrokken waar je eigenlijk niet wilt zijn.Dit overkomt momenteel onze dochter Floor en wij proberen haar samen met school hierin te begeleiden.Na enkele heftige gesprekken met school en Floor heb ik gisteren bijna de hele dag lopen huilen.Aan het einde van de dag was ik kapot en kon 2 dingen doen:
een dutje of knutselen.Omdat ik weet dat je bij knutselen alles om je heen even vergeet leek me dit de beste oplossing. En toeval of niet: in dit album komen al haar basisschool foto's die ze nu als puber van 13 natuurlijk stom vind!
 
De binnenkant blijft nog even een verrasing!
 
 
 

 
 
Op dit album heb ik de leuke nostalgische fiets verwerkt en de nieuwe boekhoekjes.
Mocht je deze boekhoekjes bestellen ,deze zijn in meerdere maten verkrijgbaar,houdt er dan rekening mee dat je het karton ook nog beplakt.1mm kan veel zijn in dit geval.
 
Ik zie dat er steeds meer volgers op mijn blog bijkomen,hardstikke leuk en welkom!
 
Groetjes Bettina

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk boekje! Sterkte meid zal positieve energie je kant op sturen vervelend allemaal
    Groetjes liefs Femmina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Bettina,ik kwam via via op je blog en ik zie leuke creaties en hebbe-dingen natuurlijk ;p je hebt er een fan bij en de voorkant van je boekje is al mooi,ben benieuwd naar de inhoud,fijn dat je met je verdriet hier een beetje weg in kan,sterkte,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen