woensdag 15 mei 2013

Steampunk

 
Vandaag weer wat nieuwe artikelen aan de winkel toegevoegd oa. Steampunk charms, nieuwe bedels, klokjes, metalen bloemetjes en gears.
Altijd als er nieuwe produkten binnen komen dan beginnen mijn handen te jeuken! Vanmiddag dan ook dit koffertje gemaakte met de nieuwe Steampunk charms
 
 
Het is  een stijl die me nog wel eigen moet worden. Toen wij op de Creativa in Dortmund stonden hadden we een stand tegenover La Blanche. Zij maakt praktisch alles in Steampunk stijl en is een echte goeroe op dat gebied.
 
Het plaatje van de dame met hoed heb ik met transparante inkt bewerkt en toen met ultra thick embossingpoeder bestrooid en laten smelten met de heath tool zodat je dat emaille effect krijgt.
 
De materialen die ik gebruikt heb:
 
Steampunk is een stijl die zich laat kenmerken door wat Victoriaanse invloeden vermengd met een dosis industriele revolutie en science fiction. Ik heb gezien dat Graphic 45 in juni een prachtige nieuwe Steampunk lijk lanceert met prachtige kleuren !
 
Groetjes Bettina
 
 
 

1 opmerking:

  1. Super leuke embellies Bettina en je koffer is heel mooi geworden! Ik heb de lijn van graphic 45 ook ge zien en hij is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen