zaterdag 28 juni 2014

Kandelaar

Deze keer eens heel iets anders nl. een gepimpte kandelaar. Zo leuk om te doen!
Ik had nog 2 goedkope kandelaars van de Action staan die ik een keertje wilde schilderen. Het is iets meer geworden dan een beetje schilderen. Op de voet heb ik een kubus van karton gemaakt die je zelf natuurlijk in elk formaat kunt maken. De prachtige mint groene verf is van Americana Decor. Een prachtige ultra matte verf met een krijt-achtige uitstraling.Je hebt zelfs geen primer nodig.

                                                               

Gebruikte materialen:


Alle bronzen embellishments en het chipboard zijn bewerkt met gesso. Dit keer heb ik de Profesionel Gesso gebruikt van Liquitez. Het is iets dunner dan de reguliere gesso maar dekt fantastisch en iets niet zo ,droog,.De grote bloemen waren eerst wit maar heb ze bewerkt met de krijtverf.


Het witte raam is iets bewerkt met een zilverkleurige Inka Gold om zo het reliëf weer iets naar voren te laten komen. De vogeltjes op tak: zo schattig! De vlinders op de swirl zijn bewerkt met glitterlijm.
De strik is een dies van Creative expressions.


Groetjes Bettina

5 opmerkingen:

 1. Wat een inspiratie heb jij nog zo voor jouw vakantie. Wat een leuk idee. Zo heb je gelijk een standaard voor je werkstuk. Heel leuk idee. Goed weekend Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een toppertje zeg wat mooi joh

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat weer prachtig. Wat een inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow!! wat een kunstwerk zeg!! Ik blíjf kijken, zoveel te zien, al die leuke details!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen